e
Banner

Etiketler: milk run



Ford Otosan tedarik zincirinde dönüşümün meyvelerini topluyor


Yayın: 09-04-2016
Kategori: Otomotiv

2001 yılında oluşturdukları yalın, esnek, yeşil ve maliyet odaklı tedarik zinciri yönetiminin büyümelerine ciddi bir katkı sunduğunu belirten Ford Otosan Sözleşme Yönetimi ve Araç Lojistiği Ekip Lideri Fatih Kılınç, demiryolu bağlantılı intermodal taşımacılık modeliyle hem maliyet hem de hız avantajı yakaladıklarını söylüyor. 




Mars Logistics milk-run hizmetlerine Renault ile başladı


Yayın: 15-04-2016
Kategori: Lojistik

Mars Logistics Genel Müdürü Ali Tulgar, otomotiv sektörüne sunmaya başladıkları milk-run taşımacılık modeli sayesinde, planlı seferlerle tam zamanında lojistik hizmet sunarken, depo stok yüklerini azaltarak maliyet avantajı yarattıklarını söylüyor. 




Mars Logistics Milk Run hizmetini 2 yıl uzattı


Yayın: 07-12-2017
Kategori: Lojistik

Mars Logistics, 2015 yılında başladığı Milk Run hizmetinin süresini 2 yıl daha uzattı. Bu kapsamda iki dev firmanın operasyonlarını da yürütmeye başlayan Mars Logistics yılda toplam 42 bin sefer gerçekleştiriyor.




Ford Otosan akılı tedarik zinciriyle fark atacak


Yayın: 29-08-2018
Kategori: Otomotiv

Ford Otosan, tedarik zinciri ve lojistikte başlattığı dijitalleşme, otomasyon ve inovasyon projeleriyle hem verimliliğini hem de süreçler üzerindeki kontrolünü artırmayı hedefliyor. Gelişen teknolojilerin ve bilginin işlenerek aksiyona en hızlı dönüştürülebileceği sektörün lojistik olduğuna dikkat çeken Ford Otosan Sözleşme Yönetimi ve Araç Lojistiği Yöneticisi Fatih Kılınç, rekabette tedarik zincirinin etkin yönetiminin fark yaratacağını söyledi.




Türkiye’nin dev markaları Milk Run Sistemi’ne geçiyor


Yayın: 06-09-2022
Kategori: Lojistik

LogD Milk Run Yönetim Sistemi Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek markalara lojistik faaliyetlerinde çevreci ve sürdürülebilir çözümler sunuyor. Dünya ve Türk markaları Altınyıldız Classics, Beymen, Dagi, English Home, Koton LogD Milk Run Yönetim Sistemi’ne geçerek yeşil lojistikte sektörde öncü ve çevreci adımlar atmaya devam ediyor.




Mars Logistics ‘Milk Run' ile zaman ve maliyet tasarrufu sunuyor


Yayın: 21-03-2023
Kategori: Lojistik

Mars Logistics, otomotiv sektörüne depolamadan stoklamaya, bitmiş araç lojistiğinden Milk Run taşımacılığa kadar geniş yelpazede sunduğu hizmetlerle destek sağlıyor. 7 yıl önce başlattıkları Milk Run hizmetinin yoğun talep gördüğünü belirten Mars Logistics Otomotiv Grubu Genel Müdür Yardımcısı Abdülkadir Yanık, arızalara karşı yedek araçlar ile çalıştıkları organizasyon kapsamında günlük yaklaşık 48 tur gerçekleştirdiklerini söyledi. 




Globelink Ünimar, milk run taşımacılıkla nakliye verimliliği ve maliyet optimizasyonunu destekliyor


Yayın: 21-08-2023
Kategori: Lastik

Lojistik ve tedarik zinciri alanındaki uygulamalar iş dünyasındaki kurumsal yapıların iş süreçlerine ciddi katkılar sağlıyor. Nakliye ve maliyet konusunda verimliliği artıran milk run taşımacılık, lojistik ihtiyaçların giderilmesi konusunda önemli bir alternatif oluşturuyor. Bu kapsamda, bir süredir milk run taşımacılık hizmetlerini sürdüren Globelink Ünimar, lojistik ekosisteminin gelişimini destekleyecek önemli adımlar atıyor.